Tagrenovering og vedligeholdelse af dit tag

Er taget på huset utæt, eller trænger det bare til en renovering i forbindelse med den løbende vedligeholdelse? Leder du i den forbindelse efter en dygtig og erfaren tømrer, der kan hjælpe dig? Så er du kommet til det helt rette sted.

Hos Tømrermester Nick Høgedal ApS i Roslev har vi specialiseret os inden for tagrenovering og vedligeholdelse af alle former for tagkonstruktioner både ude og inde, på tagsten og på trækonstruktioner.

Vi varetager opgaver for både private husejere og forskellige former for erhverv i Skive, Nykøbing Mors, Farsø og andre omkringliggende områder. 

Få foretaget en grundig gennemgang af dit tag

Med jævne mellemrum er det nødvendigt, at tag og kvister bliver set efter for eventuelle skader og utætheder. Vi tilbyder derfor en grundig gennemgang af dit tag, således at små problemer kan blive opdaget i tide, før de bliver til store skader.

Det er et arbejde, som vores håndværkere er vant til at udføre. Du kan derfor være sikker på, at du får en hurtig og effektiv udbedring, hvis der under en gennemgang af dit tag opdages skader på taget.

Kontakt os og hør mere om vores services eller bestil en tagrenovering

Du er velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores tilbud om tagservice og tagrenovering, hvis du kunne tænke dig at bestille en renovering af dit tag, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.

Hent tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt