Udskiftning af vinduer og døre, reparation og vedligeholdelse

Er dine vinduer på huset gamle og utætte, og trænger de til at blive skiftet ud? Så står vi hos Tømrermester Nick Høgedal ApS klar til at hjælpe dig. Vi udfører alle former for reparation, vedligeholdelse og udskiftning af vinduer og døre.

Fra vores adresse i Roslev kører vi ud til både private husejere og erhvervskunder i blandt andet Skive, Farsø, Nykøbing Mors og omegn, hvor der er behov for vores hjælp.

Få professionel rådgivning hos os

Vi stiller med glæde vores faglighed til din rådighed, før arbejdet i forbindelse med reparation, vedligeholdelse eller udskiftning af vinduer eller døre går i gang. På den måde har du mulighed for at få indsigt i, hvad der er vigtigt at lægge vægt på, når det nye skal tilpasses huset, og hvad der skal til for, at dine vinduer og døre kan holde sig pæne i de næste mange år. 

Vi har eget værksted med alt til dine vinduer eller døre

På vores værksted kan du finde et bredt udvalg af alt til vinduer og døre. Det kan for eksempel være:

  • Dørhåndtag
  • Vinduesrammer
  • Hængsler
  • Dørkarme
  • Tagvinduer
  • Branddøre

Vi har det meste inden for rækkevidde, og vi kan fremstille de særlige ønsker i løbet af ganske få dage.

Kontakt os og få et tilbud på renovering eller udskiftning af vinduer

Du er velkommen til at tage kontakt til os, hvis du kunne tænke dig at høre mere om vores arbejdsområder, hvis du har nogle spørgsmål, eller hvis du kunne tænke dig at indhente et skræddersyet og uforpligtende tilbud på lige netop den renovering eller udskiftning af vinduer eller døre, som du har behov for. 

Hent tilbud​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt